Årets store Julefrokost i København med masser af latter

Så er tiden næsten inde. Årets store Julefrokost ved Valby hallen i København nærmer sig med hastige skridt. Og hvis du er i tvivl om du gerne vil deltage og være en del af den helt store Julefrokost i København, skal du blot læse videre.
Der er lagt op til den helt store underholdning til den helt store Julefrokost i København. På den musikalske side kan deltagerne se frem til at blive underholdt af Danmarks største pop naven igennem de sidste mange år. Det er nemlig Rasmus Seebach og Medina som er ansvarlige for den helt store musikalske underholdning. Og skuffede, bliver gæsterne ikke. Rasmus Seebach er kendt for at levere meget intime og personlige koncerter, mens Medina er kendt for at give sig fuldt ud når der skal synges og underholdes.

Underholdning ud over det sædvanlige

Hvis dette ikke er nok så skal gæsterne også se frem til at grine deres bagdel af når Jonatan Spang dukker frem og leverer den ene store joke efter den anden. Jonatans store talent indenfor komik er vel dokumenteret og han har deltaget på utalige stand up shows og serier på national fjernsyn. Og hvis gæsterne ikke har fået nok af de sjove indslag fra Jonatans side så kan de se frem til Chili Klaus som kommer og viser frem og smager på et par smagfulde og mindre behagelige chilier med en vindstyrke på hele 12. Og mens Chili Klaus køler af vil Cover orkesteret Cruise Band sørge for at gæsterne holder dampen oppe og der vil sikkert blive danset igennem natten over. Og sidts og ikke mindst kommer DJ UBBE også forbi og giver den gas sidst på aftenen så de mange indtagne kalorier kan brandes af på dansegulvet.

Læs også  Eksamensopgave og elektriker i København