Beskyt din have med velfungerende sneglehegn

Efter flere år med store udfordringer på grund af mange snegle, så ser fremtiden nu meget lysere ud for de danske haveejere, som ellers har fået så meget ødelagt de senere år af snegle. Sneglehegn har nemlig betydet, at mange haveejere nu ikke længere har problemer med ubudne gæster i form af snegle. Sneglehegn er med andre ord en fantastisk opfindelse og løsning på et stort problem for mange haveejere, som intet kunne stille op mod de ufattelig mange snegle. Men det kan de nu, og sneglehegn er ikke overraskende blevet utrolig populært blandt de mange danske haveejere, som holder ganske meget af deres have, og naturligvis har været meget frustreret over de skader de mange snegle har udøvet på urtehaver, blomsterbede, ja faktisk hele haver.
Hvis du ikke allerede har været ude og investere i et sneglehegn til din have, så vil det uden tvivl være en god ide. Hvis du allerede har problemer med snegle, så skal du ganske enkelt have opsat sneglehegn i din have, men selvom du endnu ikke har haft problemer med snegle i din have, så vil det være en god forebyggende indsats at opsætte sneglehegn, på den måde er du sikker på, at din urtehave ikke pludselig bliver angrebet af de ubehagelige snegle.

Sneglehegn forhandles hos langt de fleste lokale havecentre og byggemarkeder, og fås i det antal meter du ønsker til din have. Du kan naturligvis også lave dig eget sneglehegn hvis du er opsat på det, men langt de fleste vælger at købe et færdigt sneglehegn som blot skal monteres hjemme i haven. Det er med andre ord både nemt og hurtigt. Mange forbinder sneglehegn med noget meget grimt, men det er faktisk lykkedes producenterne at lave et sneglehegn som er forholdsvis neutralt.

Læs også  Højbede – perfekt som alternativ urtehave