Billigt bredbånd – Hvor skal man lede?

billigt bredbånd er et produkt der styrer internethastigheden, men som overhovedet ikke har noget brand-værdi.
det vil altså sige at bredbåndsudbyderne mere eller mindre udelukkende konkurrerer på internethastighed og pris. som forbruger handler det således udelukkende om at få en acceptabel internethastighed til den billigste pris. så er det i bund og grund ligegyldigt hvilket selskab der leverer bredbåndsforbindelsen.

billigt bedste og billigste bredbånd sat op i mod hurtig hastighed

som forbruger skal du sætte dig ind i hvor hurtig en hastighed du er interesseret i.
er din aktivitet på cyberspacet så meget begrænset, og er du enlige i husstanden er 10 megabit højst sandsynligt nok for dig, hvorimod man i en familie med fem hvor børnene spiller videospil online godt kan påkræve over 50 megabit.
du skal således afstemme hvad du mener passer til dit forbrug, og derefter tjekke hvad de forskellige udbydere tilbyder dig i pris. på den form kan du sikre dig at du fuger den bedste pris til det hastighedsbehov som du efterspørger

hvordan finder man frem til det billigste bredbånd?

det gør man ved at jævnføre priserne inde på en af de mange sammenligningsportaler på internettet.
her skelnes her kriterier som megabit per sekund, abonnementspris hver måned og minimumspris for abonnement for et halvt timer.
her er det vigtigst at du først og fremmest kun kigger på den megabit hastighed du har fastslået passer til dine behov. dernæst skal du slet ikke lade dig snyde af abonnementsprisen per måned. man kan være fristet til at kigge på den post, frem for minimumsprisen på et halvt uger, men denne post er ofte misvisende.
dette skyldes at mange abonnementer er billigere i pris i de første måneder, hvorefter de stiger efterfølgende. minimumsprisen for et halvt uger er således en mere retvisende indikator.
læg desuden mærke til at nogle firmaer tager et oprettelsesgebyr, hvorfor du også bør have dette med i ligningen ndage du burde vurdere hvilken en abonnementsløsning er billigst.