Bliv arkitekt i København med speciale i møbler

Alt det sammen med en fornuftig og stabil løn. Som møbelarkitekt skal du være bevidst på en masse områder som du umiddelbart ikke ville regne med. Det er blandt andet hvilke funktioner møblerne skal have og det kan være miljømæssige problemer. En arkitekt skal ligeledes være god til at vise sine idéer frem så klienten køber netop dine møbler. Mange ved heller ikke hvor en arkitekt der hovedsageligt gør sig med møbler arbejder.

Arkitektens arbejdssted i København og titel

En møbelarkitekts primære arbejdsteder er på en møbelindustrivirksomhed og tegnestuer rundt omkring København.

En møbelarkitekt kan dog også arbejde freelance eller have sit eget firma i jagten på penge og berømmelse. Titlen er meget simpel, den mest brugte er ‘møbelarkitekt’ – Lidt finere skal det være når ord som møbelformgiver eller møbeldesigner kommer ind.

Hvilke ting kan arkitekten lave og hvordan er lønnen?

En møbelarkitekt laver alle former for inventar til boliger og kan fokusere på en bestemt boligindretning eller design. Steder som også bruger en møbelarkitekts møbler er ofte kommunale institutioner som hospitaler, jobcentre og især rådhuset. De fleste hoteller bruger ligeledes et bestemt design for at udtrykke deres professionalisme. Det kan være alt fra dansk til britisk. En arkitekt i København kan også lave hjælpemidler som skal gøre livet lettere for handicappede. Du bliver ikke rig af at blive en arkitekt med speciale i møbler – I den private sektor vil lønnen ligge på omkring de 29000.- når både feriepenge og pension er blevet betalt – samt andre diverse tillæg. Mange flytter pga. lønnen til udlandet og arbejder.

Læs også  Årets store Julefrokost i København med masser af latter