Den bedste slags rejser er med Afrika safari


vælger man at bruge sin ferie i afrika kan man se frem til rigtig mange spændende eventyrer. en af de helt lille turistattraktioner er de afrikanske safarier på savannen. her vil man, sammen med en guide, køre omkring i lastbil blandt eksotiske kryb og flot natur.
man skal dog huske, at denne natur er dyrenes hjem, og derfor passe på med at efterlade spor og ligeledes behandle dyrene skidt og respektere dem.

alle de muligheder med afrika safari

på en afrika safari er der rig mulighed for at støde ind i enormt mange forskellige slags dyr. et af de oftest kendte væsner, som enormt mange sikkert håber på at få et glimt af på safarituren, er løven. med dens karakteristiske lyse guld/orange pels, skarpe tænder, rolige gang og hannens voldsome manke, er den nem at kende. den bliver ofte afbilledet og beskrevet som ‘dyrenes konge’ og denne titel har tiltrækkende overhovedet ikke gjort den lavere kendte.
et andet kendt afrikansk kryb man med vigtig sandsynlighed vil støde på, på en safari, er giraffen. denne er kendt for dens lange hals og brun-plettede krop. generelt for fleste af de afrikanske kryb er, at de er vildt meget karakteristiske. udover løven og giraffen, kan nævnes zebraen, antilopen, gnuen og fleste flere.

en safaritur i afrika er en stor oplevelse for mange

det vil være en stor oplevelse for rigtig mange, at komme på safari på afrikas savanne. at se allesammen de flotte væsner springe utæmmet og utæmmet rundt giver et unikt billede af dyrenes verden.
børnene kan sikkert kende mange af dyrene fra film eller måske fra små plasticfigurer de har derhjemme i legetøjskassen. med vigtig sandsynlighed vil mormor og bedstefar også sætte pris på denne oplevelse, og da man som nævnt kører rundt i bil er det ingen problem hvis benene virkelig ikke virker længere.