Der er gode penge at spare til lagersalg

Der er mange muligheder for at gøre en god handel i dag. De tider er forbi, hvor man bare gik ind i en forretning og tog det ned fra hylderne man skulle bruge og simpelthen betalte blindt.. Derfor har butikkerne i dag udsalg i meget længere tid, men har f.eks. også dage med procenter og gode rabatter fordelt ud over hele året. Arrangementer som lagersalg er blevet et meget populært fænomen i Danmark de senere år.

Kom hjem uden fejlkøb fra lagersalg

Lagersalg er præcis som navnet hentyder til, salg fra et lager. Her skal ryddes op og tømmes ud og derfor er priserne, selv på dyre kvalitetsprodukter, presset helt i bund.  Der er ikke grænser for, hvad man kan finde på et lagersalg. Stemningen kan godt være lidt hektisk og man skal ikke forvente at varerne står opstillet i sirlig orden, til gengæld er bliver alt solgt til foræringspris. Det er ikke unormalt med op til 75 % nedsættelse. Derfor kan det være hensigtsmæssigt at gøre lidt hjemmearbejde inden, så får man mest ud af de gode tilbud. Undersøg lidt på nettet om, hvilke produkter firmaet producerer og hvad de som udgangspunkt koster. Lav måske en liste over de ting, som du virkelig gerne vil have med hjem og gå koncentreret efter dem. På den måde slipper man for at blive totalt grebet af stemningen, holder hovedet koldt og kommer ikke hjem med noget, man faktisk ikke kan bruge, men bare var vildt billigt….

Modtag invitation til lagersalg

De loyale kunder inviteres tit som de første til de gode lagersalg. Hvis du også gerne vil med, så sørg for at komme i deres kundekartotek. Så kommer der en mail, typisk to gange om året, hvor du bliver inviteret af firmaet eller forretningen.