Få en tømrermester til at lave tilbygning

En tømrermester og hans ansatte eller elever kan være med til at viderebygge dit hus, hvis du skulle have brug for et ekstra skur eller en terrasse.

At vælge den rette tømrermester i dag kan godt være svært – markedet er efterhånden proppet med dygtigere og dygtigere håndværkere som alle kan skrive et flot CV til dig.

Du skal derfor være sikker på at indsamle informationer fra flere tømrermestre inden du tager dit valg. Husk at lav dit forhåndsarbejde og tjek hvilket slags arbejde den tømrermester du gerne vil have, udfører.

Hos de noget større firmaer vil det ofte kræve en relevant uddannelse for at overhovedet at kunne komme med i løbet om stillingen som tømrermester.

En tømrermester kan lave alt når det gælder tilbygning

Ja, der er er intet som en tømrermester eller tømrer normalt ikke vil gøre. Alt kan selvfølgelig komme an på firmaets størrelse, men i bund og grund vil en tømrermester være i stand til at lave alt fra udskiftning af døre og vinduer til ombygning af sommerhuse.

Det er også kommet på mode at have en god udestue eller en terrasse, som vi nævnte i starten – alt det kan en tømrermester også klare hvis du ikke selv føler for at rode med det hårde arbejde det kræver.

Vil du derimod hellere have et nyt køkken vil en tømrermester også være i stand til dette. De fleste tømrerforretninger har nemlig også andet inde over virksomheden end kun bearbejdelse af træ.