Ferm living kurv tilbyder nyt design – uden færre funktioner

Ferm LIVING er kendt for at have videreudviklet det danske design til nye højder – Og det er i bund og grund takket være grundlæggeren bag Ferm living, Trine Andersen. Trine Andersen havde selvfølgelig også en finger med i spillet da de designerede Ferm living kurv, som kan bruges til både brænde, garn, puder og sågar vasketøj hvis dette er ønsket. Tror du at funktionerne med kurven stopper her?

Har du nogensinde overvejet at anskaffe dig en ny kurv som har multifunktioner? Så er Ferm living kurv måske lige noget for dig. Ferm livings kurve er nemlig brugbare til ethvert formål i huset.


Så kan du godt tro om igen. Ferm living kurven har nemlig taget skridtet videre, og gjort det alle kurve gerne vil: Blive til et bord. Visse modeller kan nemlig, med hjælp fra en plade, blive til et bord som du kan bruge til sofaen eller lignende.

Få en ferm living kurv nu

Er du interesseret i en lækker kurv som Ferm living er?, har du muligheden for at få den i forskellige farver og størrelser på markedet. Kunne du tænke dig at anvende kurven som sofabord eller natbord skal du huske at tjekke om den kurv du køber understøtter dette. Du kan også vente og se hvad Trine Andersens næste vidunder fra Ferm Living bliver. Det er næsten en garanti at med så kvalitetsbevidst et firma, at det ikke vil blive en skuffelse.

Læs også  Skaf dine ting et sikkert sted med et lager i København