Hvorfor skal det være så svært at få en ordentlig skrotpræmie ?

Det er da imponerende at det skal være så svært for autoophuggere at tilbyde en ordentlig skrotpræmie for en gammel bil. Jeg måtte ringe rundt til adskillige firmaer – flere af dem forlangte faktisk penge for at hjælpe mig af med min gamle bil. Jeg var nu af en noget anden opfattelse, så jeg valgte at fortsætte min jagt på et seriøst skrotningsfirma.

Skrot min gamle bil blev vinderen

Det kan undre at der skal være så stor forskel på skrotpræmier rundt omkring i landet og blandt forhandlere, men med lidt tålmodighed er det faktisk muligt at få nogle kontanter for din gamle bil.

Mine anstrengelser bar frugt – jeg fandt nemlig firmaet skrotdingamlebil.dk og kontaktede dem for at høre om de kunne tilbyde mig en skrotpræmie. Det kunne de godt og i forhold til de andre firmaer, var det her faktisk et særdeles fair tilbud. Vi lavede en aftale over telefonen og jeg fik lov til at komme ned med bilen på lørdag – super service må jeg sige! Det der undrer mig blandt de andre firmaer er hvordan det lykkedes dem at narre folk til at betale for at komme af med deres gamle biler. Der er jo ingen grund til at snyde sig selv hvis man kan få penge for sin gamle bil. Jeg er i hvert fald glad for at jeg ikke gav op. Nu har jeg penge på lommen og skal med lillemor ud at spise i aften – en helt igennem herlig dag! 🙂

Læs også  Kampen for at finde de bedste skrotpriser