iPhone 6s – et teknisk vidunder

iPhone 6s er den nyeste af Apples serier af telefoner. Den findes både i sin normale størrelse, men det er også muligt at købe modellen iPhone 6s Plus, som er en større udgave af telefonen. iPhone 6s blev udgivet i september 2015 med flere nye specifikationer end modellen iPhone 6.

Specifikationer

Den nye iPhone 6s har blandt andet 3D touch, hvilket vil sige at man kan mere end nogensinde før ved hjælp af ét enkelt tryk på skærmen. Den har fået et af verdens populæreste kameraer, som er et 12-megapixels iSight kamera, der tager utrolig skarpe og detaljerede billeder. Udover dette optager den med 4K-video, som har en opløsning der er op til 4 gange så høj som 1080p HD-video. Frontkameraet har 5 mexapixels med HD, hvilket gør selfies skarpere end de før har været.
iphone 6

Udover de mange nye specifikationer på kameraerne er den nye funktion Live Photos også kommet. Det er en funktion som gør, at det er muligt at genopleve sine minder ved at fange sekunderne før og efter man tager et billede, og på den måde kan man se en levende version af billede med bevægelse og lyd.
I forhold til teknologien, kører iPhone 6s på en 64-bit A9 processor. Dette er en ydeevne, som der engang kun fandtes i stationære computere. Med denne form for processer, får man op til 70 % hurtigere CPU-ydeevne og derudover op til 90 % hurtigere GPU-ydeevne. Dette er relevant for personer, som går meget op i sine spil og apps.
Nettet på iPhone 6s er forbedret, idet den har 4G LTE Advanced. Det vil sige, at den har op til dobbelt så hurtig forbindelse i forhold til den tidligere generation af iPhone. Den indeholder flere LTE-bånd, hvilket gør at man med wi-fi forbindelse kan downloade apps op til dobbelt så hurtigt.

Læs også  Mobiltelefoner er en del af vores personlighed