Kampen for at finde de bedste skrotpriser

Jeg havde en plan, en mission – min gamle VW transporter skulle skrottes og jeg skulle gerne lave lidt penge på den. Min plan var faktisk bare at ringe til den første autoophugger jeg fandt på nettet og få en pris, men det skulle vise sig at der var mere i det end det.

Den første jeg kontaktede ville da hellere end gerne hjælpe mig af med min skrotbil, men han ville skam have betaling for at gøre det. Det var ikke ligefrem med i mine overvejelser da jeg havde regnet med at få en fair skrotpris for min kære gamle bil. Den næste jeg ringede til sagde at jeg kunne få 150 kr. – det syntes jeg var dediceret latterligt. Der var immervæk flere gode ting i bilen som sagtens kunne bruges – sæderne f.eks. var næsten nye.

Endelig en der havde fornuftige skrotpriser

Jeg fandt en hjemmeside som hed Skrote din gamle bil – og da det var præcis hvad jeg havde i tankerne, besluttede jeg mig for at kontakte firmaet. Vi talte i ca. 10 minutter, hvor jeg blev spurgt ud omkring min gamle VW transporter og det endte med at vi aftalte en prise. Vi aftalte at jeg skulle komme forbi med bilen on torsdagen, så ville han have pengene parat.

Så torsdag trillede jeg den sidste tur i min gamle transporter som nu skulle skrottes. Det var en lidt vemodig tur, da det faktisk er en bil jeg har mange gode minder fra. Men tiden var kommet og det hjælp lidt på humøret at få stukket et bundt 100 krone sedler i hånden. Jeg syntes det var en god service og en fair pris jeg fik, så det er bestemt et firma jeg vil anbefale til andre. Hvorfor skulle man da betale selv hvis man kan få en fair pris for sin gamle skrotbil? Det ville da være direkte idiotisk ikke at tage imod pengene. Så nu skal jeg ud og finde mig en anden bil – så håber jeg bare at jeg kan være heldig at finde et godt tilbud, så må man sige at jeg har haft heldet med mig. Så hvis du skal af med en gammel bil så giv den et kald.

Læs også  Hvorfor skal det være så svært at få en ordentlig skrotpræmie ?