Nyd ferien med serier og film på HBO Nordic

Den danske sommer er kendt for at være en anelse ustabil. Mange søger derfor ned i sydens sol og varme, så man kan få luftet tæerne og få lidt fin kulør. Er man en af dem, som har satset på at holde ferie hjemme i Danmark, så er det en lidt skuffende fornøjelse i år. Vejret er meget ustadigt, og det kan være svært at planlægge udendørs aktiviteter, da det er overskyet med regn de fleste dage. Der er dog ingen grund til at gå i panik, for der er masser af andre ting, som man kan give sig til!

Dette dårlige vejr kalder nemlig på noget rigtig dejlig hygge indendørs i familien og vennernes selskab. Det kan godt være, at vejret ikke lige er til is i haven, men der i mod til kakao og boller i sofaen. Her kan man med fordel udvælge en serie eller en film fra HBO Nordics store udvalg. Her er der noget at finde for enhver smag, og mange serier som hele familien kan være med på. Der er dog også en hel del, som er mest egnet for store børn og voksne.

Hold tøsehygge med veninderne

Der er masser af forskellige indhold at finde på HBO Nordic, og på denne måde kan man også se serier herfra til mange forskellige anledninger. Man kan eksempelvis invitere sine veninder over til en rigtig omgang tøsehygge, hvor den står på farvestrålende drinks og Sex and the City maraton. Det kan også være, at man er mere til den nyere pigeserie Girls. Her kan man få mange hyggelige timer sammen, hvor man både kan grine og græde med de elskelige karakterer og blive irreteret over onde karakterer.

Læs også  Tænd for underholdningen med HBO Nordic

Man kan også invitere drengene over til en god serie, hvis det er det, man har lyst til! Her kunne eksempelvis Game of Thrones være et godt bud på en serie, som vil falde i god jord hos de fleste. De spændingsfyldte afsnit fastholder seeren helt til sidste øjeblik, og man er garanteret fart over feltet og en masse intriger. Der er også diverse krimiserier – her kunne eksempelvis være tale om True Detective. Serier som disse er med til at gøre en sommer med kedeligt vejr lidt mere spændende. Man kan vælge at følge en serie henover sommeren og se et par afsnit om ugen. Man kan også vælge at holde en dag med hygge og serier og se en hel sæson!